Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sivas’ta Trafik Kazalarında Artış: İlk 9 Ayda 1.669 Kaza, 32 Ölü, 3.040 Yaralı

    Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı’nın verilerine göre, 2023 yılının ilk 9 ayında Sivas’ta 1,669 ölümlü ve yaralanmalı kaza oldu; 32 kişi hayatını kaybederken 3,040 kişi yaralandı. Eylül’de ise 199 kaza yaşandı, 6 kişi hayatını yitirdi.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Sivas’ta Trafik Kazaları Alarm Veriyor

    Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı’nın verilerine göre, bu yılın ilk dokuz ayında Sivas karayolunda 1.669 ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası gerçekleşti. Bu kazalar sonucunda 32 kişi yaşamını yitirirken, 3.040 kişi de çeşitli şekillerde yaralandı. Ayrıca, bu dönemde tespit edilen maddi hasarlı trafik kazası sayısı ise 1.401 olarak belirlendi.

    Eylül Ayı Verileri Paylaşıldı

    Eylül ayına ait verileri de açıklayan Emniyet Genel Müdürlüğü, Sivas’ta bu ay içerisinde 199 ölümlü ve yaralanmalı trafik kazasının yaşandığını duyurdu. Eylül ayında meydana gelen kazalarda 6 kişi hayatını kaybederken, 379 kişi ise yaralarla hastanelere başvurdu. Söz konusu ayda gerçekleştirilen maddi hasarlı kaza sayısı da 166 olarak kayıtlara geçti.

    Gözle görülür artışlar, Sivas’taki trafik güvenliği konusunda endişeleri artırırken, yetkililerin gerekli önlemleri alması bekleniyor.