Sivas'ta bir kafe, üniversite öğrencilerine yönelik etkileyici bir kampanya başlattı. Öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu bölgede, kafe sahibi Batuhan Arslantaş, öğrenci kartlarını gösterenlere çayın 10 TL, Türk kahvesinin ise 20 TL‘den sunulacağını belirtti. Ayrıca, menüdeki diğer ürünlerde de yüzde 40 indirim uygulanmakta.
Öğrencilerin Sosyal Hayatına Katkı
Kampanya ile öğrencilerin arkadaşlarıyla bir araya gelerek sohbet edebileceği, ders çalışabileceği ve uygun fiyatlarla vakit geçirebileceği bir ortam oluşturulması hedefleniyor. Özellikle şehir dışından Sivas'a gelen öğrencilerin bütçelerini zorlamadan keyifli zaman geçirebilmeleri amaçlanıyor.
Arslantaş, öğrencilik döneminde kendisinin de maddi zorluklar yaşadığını, bu nedenle öğrencilere destek olmak adına böyle bir kampanya düzenlemeye karar verdiklerini ifade etti. “Öğrencilerin refahını yükseltmek ve uygar bir ortam sağlamak istiyoruz” diyen Arslantaş, sürümden kazanmayı hedeflediklerini ve verdikleri fiyatların kazanç sağlamak için yeterli olduğunu düşündüklerini dile getirdi.
Öğrencilerden Olumlu Tepkiler
Üniversite öğrencisi Melih Algan ise, Kayseri'den geldiğini ve bu kampanyanın kendileri için büyük avantaj sağladığını belirtti. “Kıraathanelerde bile çay 15 TL‘den başlıyor. Burada çay 10 TL, Türk kahvesi 20 TL. Bu nedenle burayı tercih ediyoruz” ifadelerini kullandı. Hem uygun fiyatlar hem de nezih bir ortam sunan bu kafe, öğrencilerin sosyal hayatlarına destek olmayı sürdürüyor.





