Sivasspor-Antalyaspor Maçında VAR Kulaklığında İspanyol Hakem Miguel Angel Ortiz Arias Görev Alacak

Bugün Trendyol Süper Lig’de Sivasspor ile Antalyaspor karşılaşacak. Maç, saat 16.00’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda hakem Burak Pakkan yönetiminde gerçekleşecek. VAR’da İspanyol Miguel Angel Ortiz Arias görev alacak.

Bugün Trendyol Süper Lig'de Sivasspor ile Antalyaspor karşılaşacak. Maç, saat

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında gün içerisinde oynanacak olan Sivasspor ve Antalyaspor mücadelesinin Video Yardımcı Hakemi (VAR) olarak İspanyol hakem Miguel Angel Ortiz Arias belirlendi.

Sivasspor ile Antalyaspor, bugün saat 16.00’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda bir araya gelecek. Karşılaşmanın ana hakemi Burak Pakkan olarak tayin edilirken, yardımcı hakemlik görevlerini Furkan Ürün ve Murat Altan üstlenecek. Dördüncü hakem pozisyonunda ise Yunus Dursun görev yapacak.

Karşılaşmanın VAR bölümünde İspanyol futbol hakemi Miguel Angel Ortiz Arias bulunacak, AVAR olarak ise Bersan Duran destek verecek.