Sivas’ta Öğretmenevi Müdürü Hakkında İdari Soruşturma Başlatıldı
Sivas’ta süren bir inşaatla ilgili olarak, Öğretmenevi Müdürü Samet Elvan hakkında ciddi iddialar ortaya atıldı. İddialara göre, Elvan’ın inşaatını yürüttüğü villada kamu personelinin çalıştırıldığı ve bazı masrafların Öğretmenevi bütçesine fatura edildiği öne sürüldü. Bu gelişmeler sonrasında Sivas Valiliği devreye girerek, müfettiş atandı ve idari soruşturma başlatıldı.
İnşaatta Kamu Personeli Çalıştırıldığı İddiası
Sosyal medya üzerinden yayımlanan videolarla gündeme gelen durum, Öğretmenevi’ne bağlı olduğunu ifade eden bazı kişiler tarafından kaydedildi. Bu görüntülerde, Elvan’a ait olduğu söylenen villanın yapımında, resmi plakalı bir aracın da yer aldığına dikkat çekiliyor. Ayrıca, bu kişilerin inşaat alanında çalıştıklarını gösteren tasvirler bulunuyor.
Sivas Valiliği, konuyla ilgili iddiaların ciddiyetini takdir ederek, duruma uyanık bir şekilde yaklaşmakta ve soruşturmayı başlatmıştır. Kamuoyunun önünde duran bu gelişmelerin ardından, gerekli incelemelerin ne yönde sonuçlanacağı merakla bekleniyor.