Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Donald Trump, Arap ve Müslüman Ülkelerin Liderlerine İsrail’in Batı Şeria’yı İlhak Etmesine İzin Vermeyeceğini Açıkladı

    ABD Başkanı Donald Trump’ın Arap ve Müslüman ülke liderlerine düzenlenen Gazze toplantısında, İsrail’in Batı Şeria’yı ilhak etmesine izin vermeyeceğini belirttiği öne sürüldü. Trump yönetimi, toplantıda Gazze’deki savaşın sona erdirilmesine dair bir plan sundu.

    ABD Başkanı Donald Trump'ın Arap ve Müslüman ülke liderlerine düzenlenen

    Trump’tan İlhak Uyarısı

    ABD medyası, Başkan Donald Trump’ın Arap ve Müslüman ülkelerin üst düzey yöneticilerine düzenlenen Gazze konulu toplantıda önemli açıklamalarda bulunduğunu duyurdu.

    Haberlere göre, Trump’ın toplantıda, İsrail’in Batı Şeria’yı ilhak etmesine asla izin vermeyeceği mesajını verdiği ileri sürüldü. Altı farklı kaynağa dayanan bu bilgi, Trump’ın Filistin-İsrail çatışmasını ele alışı açısından büyük bir tepki yaratabilir.

    Toplantıda, Trump yönetiminin liderlere Gazze’deki huzursuzlukları sonlandırmak için bir plan sunduğu, söz konusu planda Batı Şeria’nın ilhakına karşı kesin bir duruş sergilendiği belirtildi. Bu durum, bölgedeki barış süreçleri açısından dikkat çekici bir adım olarak değerlendiriliyor.