Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Şırnak’ta Uluslararası Aile Günü için “Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

    Şırnak’ta, Uluslararası Aile Günü dolayısıyla “Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Ömer Kabak Meydanı’ndan başlayan etkinlikte Vali Birol Ekici, Şırnak’ın aile yapısının dünya için örnek olduğunu vurguladı. Yürüyüşe, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve birçok katılımcı da destek verdi.

    Şırnak'ta, Uluslararası Aile Günü dolayısıyla "Aile Yürüyüşü" gerçekleştirildi. Ömer Kabak

    Uluslararası Aile Günü’nde Şırnak’ta Anlamlı Yürüyüş

    Şırnak’ta, 2025 Aile Yılı etkinlikleri çerçevesinde “Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

    Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yürüyüş, Ömer Kabak Meydanı’nda başladı. Yürüyüşe katılan kalabalık grup, kentin merkezine kadar ilerledi.

    Vali Ekici’den Aile Yapısına Övgü

    Yürüyüşün sona ermesinin ardından bir konuşma yapan Vali Birol Ekici, dünyanın Şırnak’ın aile yapısına hayranlıkla baktığını belirtti. Ekici, “Şırnak, dünya genelinde örnek gösterilecek bir aile yapısına sahip. Hepimizin hayranlık duyduğu, birçok kişinin Şırnak’taki aile yapısına benzemek istediği bir model var. Dünyada aile politikalarına bakıldığında genellikle ikiden, üçten fazlasını görüyoruz. Bu konuda şehrimizle gurur duyuyorum. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum ve bu önemli meseleyi sahiplendiğiniz için teşekkür ediyorum. İyi ki buradasınız” diye konuştu.

    Etkinliğe, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mevlüt Dirim, İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici ve çeşitli kamu kurum yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.