Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şırnak’ta Trafiğe Kısa Sürede Dönüşen Tartışma Sonrası Araçla Saldırı Gerçekleşti

Şırnak’ın Silopi ilçesinde yaşanan bir yol verme tartışması, trajik bir olaya dönüştü. H.C., tartışmanın ardından H.S.’yi aracıyla ezmeye çalıştı ve H.S. yaralandı. H.C. kısa sürede yakalanarak tutuklandı. H.S. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altında.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde yaşanan bir yol verme tartışması, trajik bir

Silopi’de Trafikte Tartışma Facia ile Sonuçlandı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde meydana gelen olay, sıradan bir yol verme tartışmasının nasıl korkunç bir şekilde sonuçlanabileceğini gösterdi. Yaşanan bu trajik anlar, cep telefonları sayesinde kaydedildi.

Olay Ne Zaman ve Nerede Gerçekleşti?

Dün saat 15.30 sularında, Silopi 1. Cadde’de iki sürücü arasında başlayan sözlü bir tartışma, kısa sürede şiddet boyutuna ulaşarak faciaya neden oldu.

Tartışma Yerini Araca İnen Sürücü ve Tehdit Eden Diğer Sürücü Aldı

Plakası bilinmeyen bir aracın sürücüsü H.C., tartışmanın ardından aracından inerek, içinde H.S. bulunan 73 SB 077 plakalı cipin kapısına yöneldi. H.C.’nin davranışları üzerine, H.S. panikleyerek aracını hareket ettirdi. Ne yazık ki, H.C., H.S.’yi iki aracın arasında sıkıştırdı ve H.S. yere düştü. Aniden gerçekleşen bu olayda, H.C. yere düşen H.S.’nin üzerinden geçti. Ardından hızla olay yerinden uzaklaştı.

Vatandaşlardan Gelen Yardım Çağrısı

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olayın ardından sağlık ve güvenlik ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekipleri, H.S.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Gözaltı Ve Mahkeme Süreci

Olaydan sonra kaçan H.C., emniyet güçleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet sorgusunun ardından, H.C. mahkemeye çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silopi’deki bu talihsiz olay, trafik güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.