Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Şırnak’ta Karla Mücadele Ekipleri Yoğun Hava Şartlarına Rağmen Yol Açma Çalışmalarını Sürdürüyor

    Şırnak’ta karla mücadele ekipleri, karla kaplı yollarda yoğunlaşan sis ve tipiyle zorlu bir mücadele veriyor. Beytüşşebap ve Uludere’deki yüksek rakımlı yerleşim yerlerinde yolları açmaya çalışan ekipler, kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu alanlarda çalışmalarını sürdürüyor.

    Şırnak'ta karla mücadele ekipleri, karla kaplı yollarda yoğunlaşan sis ve

    **Şırnak’ta Karla Mücadele Seferberliği Devam Ediyor**

    Şırnak’taki karla mücadele ekipleri, 3 gündür etkili olan kar yağışı ve sis nedeniyle kapanan yolları açmak için mücadele veriyor. Ekipler, zorlu hava şartlarına rağmen çalışmalara aralıksız devam ediyor.

    **Yüksek Kesimlerde Karla Mücadele**

    Beytüşşebap ilçesinde yer alan Yeşilöz, Tuzluca, Lisetayrı ve Kerkül gibi 3.000 rakımlı yerleşim yerlerinde karla mücadele faaliyetleri sürmekte. Uzungeçit beldesinde bulunan yolları temizleyen kara yolları ekipleri, kar nöbetinde görev alarak yoğun bir çaba sarf ediyor.

    **Zorlu Koşullarda Çalışmalar Devam Ediyor**

    Kar kalınlığının bir metreyi bulduğu bölgelerde, Şırnak Valiliği İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler ağır iş makineleriyle kapanan yollar üzerinde çalışıyor. Yoğun sis ve tipi altında dağlık alanlarda etkin bir şekilde görev yapan timler, 3 farklı bölgede kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

    Bu zorlu koşullara rağmen ekibin kararlılığı, yolların açılması ve ulaşımın sağlanması adına büyük önem taşıyor.