Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Şırnak’ta genç kız elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi

    Şırnak’ın Yeniaslanbaşar köyünde 16 yaşındaki Elif Uçar, su deposunu kontrol ederken elektrik akımına kapıldı. Ailesinin ihbarıyla hastaneye kaldırılan Uçar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Şırnak'ın Yeniaslanbaşar köyünde 16 yaşındaki Elif Uçar, su deposunu kontrol

    Şırnak’ta Trajedi: Genç Kız Elektrik Akımına Kapıldı

    Şırnak iline bağlı Yeniaslanbaşar köyünde yaşanan üzücü bir olayda, 16 yaşındaki Elif Uçar elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

    Olay Anı ve Müdahale Süreci

    Sabah saatlerinde, evlerinin damında bulunan su deposunu kontrol etmek isteyen genç kız, hidroforla bağlantılı olan elektrikte meydana gelen temassızlık nedeniyle elektriğe kapıldı. Ailesi tarafından baygın halde bulunan Elif, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, genç kızı yapmış oldukları ilk müdahalenin ardından Şırnak Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak, burada yapılan tüm çabalara rağmen, Elif hayata döndürülemedi.

    Olayın Ardından

    Genç kızın hayatını kaybetmesi, köyde büyük bir üzüntü yarattı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi. Elektrik güvenliği konusundaki önlemler ve bu tarz kazaların önlenmesi adına yapılacak çalışmaların önemi bir kez daha gündeme geldi.