Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Şırnaklı Şampiyon Sporculara Havalimanında Coşkulu Karşılama Töreni Düzenlendi

    Şırnaklı milli sporcular, Avrupa boks şampiyonu Nurselen Yalgettekin, dünya ikincisi Pınar Benek, olimpiyat dereceli Sinan Sadak ve Murat Saçan, memleketlerinde coşkuyla karşılandı. Havalimanında düzenlenen törende “Şehr-i Nuh’a hoş geldiniz” pankartı açıldı.

    Şırnaklı milli sporcular, Avrupa boks şampiyonu Nurselen Yalgettekin, dünya ikincisi

    Şırnaklı Şampiyonlar Coşkuyla Karşılandı

    Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı, Avrupa boks şampiyonu, dünya ikincisi ve Olimpiyat dereceleri olan sporcular için özel bir karşılama törenine ev sahipliği yaptı.

    Bu anlamlı etkinlikte, Avrupa Şampiyonu Nurselen Yalgettekin, Dünya Gençler Boks Şampiyonası ikinci olan Pınar Benek, Tokyo Olimpiyatları’nda güreş branşında üçüncü sırayı alarak büyük bir başarıya imza atan Sinan Sadak ve yine Tokyo Olimpiyatları’nda atletizmde dördüncü olan Murat Saçan, memleketleri Şırnak’ta büyük bir sevinçle karşılandı.

    Şırnak’ta Bayram Gibi Atmosfer

    Milli sporcular, ‘Şehr-i Nuh’a hoş geldiniz’ yazılı pankartlarla karşılanırken, coşku dolu anlar yaşandı. Karşılama töreninin ardından sporcular, Şırnak Valiliği’ne geçerek burada da sıcak bir ilgiyle karşılandı. Bu tarihi an, Şırnak halkı için unutulmaz bir gün oldu.