Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Şırnak Havalimanı, Öğretmenler Günü’nde Cizre Anaokulu Öğrencileri İçin Özel Etkinlik Düzenledi

    Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cizre Konak Anaokulu öğrencilerine kutlama etkinliği düzenledi. Havalimanı Müdürü Şükrü Benek’in ev sahipliğinde, öğretmenler güller ve pasta ile karşılandı. Öğrenciler, havacılık birimlerini gezerek keyifli bir gün geçirdi. Benek, öğretmenlerin değerine vurgu yaparak etkinliğin önemini ifade etti.

    Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cizre

    Şırnak Havalimanı’nda Öğretmenler Günü Kutlaması

    Şırnak’taki Şerafettin Elçi Havalimanı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Cizre Konak Anaokulu 5/H sınıfının öğrencileri ve öğretmenleri için düzenlenen sürpriz program, Havalimanı Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

    Etkinliğin ev sahipliğini üstlenen Havalimanı Müdürü Şükrü Benek, öğretmenlere havalimanı girişinde taze bir pasta ve çiçeklerle hoş geldin dedi. Minik öğrenciler, bu özel günde öğretmenleriyle birlikte havalimanının çeşitli birimlerinde keyifli bir tur attı ve havacılık deneyimini birinci elden yaşama şansı buldu.

    Havalimanı Müdürü Şükrü Benek, “Öğretmenlerimiz bizim için büyük bir öneme sahip. Onları onurlandırmak ve öğrencilerimize havalimanı çalışma süreçlerini tanıtmak için bu etkinliği düzenledik” şeklinde konuştu.

    Programa katılan öğretmenler ise, “Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Havalimanı Müdürü Şükrü Benek ve ekibine minnettarız” ifadelerini kullandı.

    Öğrencilerin, öğretmenlerin ve havalimanı çalışanlarının birlikte yer aldığı bu anlamlı gün, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.