Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sinop’un Türkeli İlçesinde 19 Eylül Gaziler Günü Töreni Düzenlendi

    Türkeli ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü etkinliği, Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirildi. Törene Vali Yardımcısı Taner Bolat, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Aslan ve diğer protokol üyeleri katıldı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu yapıldı. Etkinlik sonrasında, gazilerden Gazi Haşim Özdemir ziyaret edildi.

    Türkeli ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü etkinliği, Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi.

    Sinop Türkeli’de 19 Eylül Gaziler Günü Coşkusu

    Sinop’un Türkeli ilçesinde, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla anlamlı bir tören düzenlendi.

    Tören, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi ve burada Kaymakamlık ile Belediye Başkanlığı çelenklerini sunarak saygı duruşunda bulunuldu. Programa, Sinop Vali Yardımcısı Taner Bolat, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Aslan, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve gaziler katılım sağladı.

    Çelenk sunumunun ardından, katılımcılar tarafından İstiklal Marşı okundu.

    Törenin sona ermesinin ardından, heyet Gazi Haşim Özdemir’i evinde ziyaret ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Bu duygusal anlar, gazilerimizin önemini bir kez daha hatırlatmış oldu.