Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinop’ta Emniyet Ekipleri, Kaçak Tütün ve Uyuşturucu Operasyonlarında Yüklü Miktarda Yasa Dışı Madde Ele Geçirdi

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü, kaçak tütün ve uyuşturucu suçlarına yönelik düzenlediği operasyonlarda önemli miktarda yasa dışı madde ele geçirdi. Erfelek’te 51 bin makaron, il merkezinde ise uyuşturucu madde buldu. Üç kişi tutuklandı. Emniyet, suçla mücadeleye devam edeceğini duyurdu.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü, kaçak tütün ve uyuşturucu suçlarına yönelik

**Sinop’ta Uyuşturucu ve Kaçak Tütüne Yönelik Operasyonlar: Çok Sayıda Yasa Dışı Madde Ele Geçirildi**

Sinop’un il emniyet teşkilatı, kaçak tütün ürünleri ile uyuşturucu madde ticareti üzerine düzenlediği operasyonlarla dikkat çekti.

Operasyon Ayrıntıları

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 31 Ekim tarihinde Erfelek ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda toplam 51 bin dal boş makaron ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir şüpheli kişi hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

Narkotik Operasyonları

Buna ek olarak, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 28 Ekim’de il merkezinde yaptığı baskınlarda 3 şahsın üzerinden ve eşyalarından önemli miktarda uyuşturucu madde çıkardı. Ele geçirilenler arasında 4,45 gram sentetik kannabinoid (bonzai) hammaddesi, 38,91 gram metamfetamin, 9 adet uyuşturucu hap ve 2 adet ekstazi bulundu.

Gözaltına alınan şüphelilerin adliyeye sevk edildiği ve tutuklandıkları kamuoyuna duyuruldu.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliği için sürdürülen mücadelenin ‘Güvenli Sokaklar, Mutlu Şehir’ sloganı ile kararlılıkla devam edeceği aktarıldı.