Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sinop’ta Berber Saldırıya Uğradı, Kaçan Şüpheliler Bartın’da Yakalandı

    Sinop’ta berber M.Y.’yi silahla yaralayan P.Ç. ve L.K., kaçtıktan sonra Bartın’ın Amasra ilçesinde yakalandı. Jandarma, kaçış yollarını kapatarak iki kişiyi çalılıklarda gizlenirken buldu. Şüphelilerin işlemleri Amasra İlçe Jandarma Komutanlığı’nda devam ediyor.

    Sinop'ta berber M.Y.'yi silahla yaralayan P.Ç. ve L.K., kaçtıktan sonra

    Sinop’taki Berber Saldırısının Zanlıları Amasra’da Yakalandı

    Sinop’un Ayancık ilçesinde bir berberin dükkanında müşterisini tıraş ettiği esnada P.Ç. adlı şahıs ile onun arkadaşı L.K., berbere silahlı saldırıda bulunarak yaraladı. Olayın hemen ardından motosikletle kaçan iki şüpheli, Bartın’a doğru hareket etti.

    Jandarma ve Polis Teşkilatından Hızlı Müdahale

    Bartın’da girişi kontrol eden jandarma ekipleri, tespit ettikleri motosiklete “dur” ikazında bulundular. Ancak, şüpheliler, Makaracı köyü yönüne ilerlemeyi tercih etti. Bu durum sonrası, güvenlik güçleri bölgedeki il giriş ve çıkışlarını kapatarak geniş çaplı bir operasyon başlattı.

    Şahıslar Çalılık Alanda Gizlenirken Ele Geçirildi

    Operasyon sırasında motosikletin gidebileceği yönler özel ekipler tarafından sıkı bir şekilde izlenirken, şüphelilerin çalılık bir alanda gizlendikleri belirlenerek yakalandı. Yakıtı biten motosiklet ise terkedilmiş halde çalılıkların yakınında bulundu. Gözaltına alınan P.Ç. ve L.K., ifade vermek ve işlemlerini tamamlamak üzere Amasra İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

    İfade ve işlemlerin ardından, zanlıların ya adli makamlara teslim edilmesi ya da Sinop’a sevk edilmeleri bekleniyor.

    Olayın detaylarıyla ilgili gelişmelerin takipçisi olacağız.