Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sincan Belediyesi’nin Gençlik Haftası Etkinlikleri Okçuluk Şampiyonası ile Başladı

    Sincan Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için Gençlik Haftası etkinliklerine 17 Mayıs’ta Okçuluk Şampiyonası ile başladı. Başkan Murat Ercan, gençleri kutlayarak etkinliklerin devam edeceğini duyurdu. Dereceye girenler madalya ve kupa kazandı.

    Sincan Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

    Gençlik Haftası Etkinlikleri Start Aldı

    Sincan Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği ‘Gençlik Haftası’ etkinliklerine 17 Mayıs tarihinde Sincan Park’ta gerçekleştirilen Okçuluk Şampiyonası ile start verdi. Turnuvaya katılan yetenekli sporcular, kıyasıya mücadele ederken, başarılı olanlar madalya ve kupa ile ödüllendirildi.

    Okçuluk Şampiyonası ile Coşku Başladı

    19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, Sincan Park’ında yoğun ilgiyle düzenlenen okçuluk turnuvası ile başladı. Binlerce sporcunun katılım gösterdiği bu organizasyon, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın da ok atışı yaparak destek verdiği anlamlı bir gün oldu. Yetenekli sporcuların yer aldığı bu yarışmada, dereceye çıkan gençler kupa ve madalyalarla onurlandırıldı.

    Gençlerin Yetenekleri Kutlanıyor

    Ercan, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlayarak, “Gençlerimizin her biri farklı yeteneklerle dolu, bazıları spor alanında, bazıları ise sanatta başarılı. Gençlik Haftamız kutlu olsun! Etkinliklerimiz devam edecek ve pazartesi günü Lale Meydanı’nda yeni organizasyonlarımız başlayacak. Gençlerimizin her türlü başarısının yanındayız. Umarım yolları açık olur.” dedi.

    Ercan, katılımcılarla birebir sohbet ederek etkinliğe gösterilen yoğun ilginin kendisini memnun ettiğini ifade etti.