Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sinan Çetin, İmara Aykırı Yapı İddiasıyla Savcılığa İfade Verdi

    Yönetmen Sinan Çetin, imara aykırı yapı iddiaları nedeniyle şüpheli olarak İstanbul Adalet Sarayı’nda ifade verdi. Çetin, Sarıyer’deki arsasında yapılan yapının Boğaziçi imar yasasına aykırı olduğunu öne sürerek suskun kaldı.

    Yönetmen Sinan Çetin, imara aykırı yapı iddiaları nedeniyle şüpheli olarak

    Yönetmen Sinan Çetin, imara aykırı bir yapı inşa ettiği öne sürülen durum nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında ‘şüpheli’ olarak savcılığa ifade verdi.

    Çetin, İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek, ‘Boğaziçi imar yasasına aykırılık’ ve ‘imar kirliliğine neden olmak’ suçlamalarıyla ilgili olarak ifade işlemlerine katıldı. Sarıyer’deki arazisine ilişkin imara aykırı uygulamalar gerçekleştirdiği belirtilen Çetin, savcılıkta ifadesini sundu. İfadesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan adliyeden ayrılması dikkat çekti.