Simav İbrahim Eren İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Dursun Gülseren Voleybol Maçında Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

1 Min Read

Kütahya’nın Simav ilçesinde, İbrahim Eren İmam Hatip Ortaokulu’nun müdürü Dursun Gülseren, voleybol karşılaşması sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Voleybol Maçında Talihsiz Olay

61 yaşındaki Müdür Dursun Gülseren, katıldığı voleybol turnuvasında dinlenmek için ara verdiği esnada birden fenalaşarak yere düştü. Olayı gören arkadaşları, Gülseren’i Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’ne hastaneye yetiştirdi. Ne yazık ki, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen Gülseren, kurtarılamadı.

Eğitim Camiasının Kaybı

Dursun Gülseren, 1992 yılından itibaren Simav’daki eğitim kurumlarında, müdür ve müdür başyardımcılığı gibi çeşitli görevlerde bulunarak önemli hizmetlere imza attı. 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren İbrahim Eren İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü’ne atanan evli ve üç çocuk babası olan Gülseren’in vefatı, Simav’daki eğitim camiasını derin bir üzüntüye boğdu. Eğitim alanındaki başarılarıyla tanınan Gülseren, birçok gönül kazanmış bir liderdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version