Silopi’deki Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Yeni Eğitim Anaokulu Açıldı

Şırnak İl Özel İdaresi, Silopi’de özel gereksinimli çocuklar için 8 derslikli bir anaokulu inşa etti. Bu projeyle, bölgede eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması ve çocukların gelişimine katkı sunulması amaçlanıyor.

Şırnak İl Özel İdaresi, Silopi'de özel gereksinimli çocuklar için 8

Şırnak İl Özel İdaresi, Silopi’de özel gereksinimi olan çocuklara yönelik 8 derslikli bir anaokulu inşa etti. Bu yeni eğitim kurumu, bölgede yaşayan çocukların eğitim hayatına önemli katkılar sağlamayı amaçlıyor.

Silopi ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde gerçekleştirilen inşaat çalışmaları tamamlandı ve özel eğitim anaokulunun, özel gereksinimi olan çocukların eğitim süreçlerine önemli bir destek olması bekleniyor.

Bu proje, İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilerek, özel gereksinimli bireylerin eğitim olanaklarını geliştirmeyi hedefliyor. Yeni okulun, fırsat eşitliği sağlama konusunda önemli bir adım oluğu vurgulanıyor.