Silivri’deki Depremin Ardından Gönderilen Tır, Üsküdar Belediyesi Tarafından Kaldırıldı

İstanbul’un Silivri açıklarındaki 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin acil ihtiyaçlar için gönderdiği tır, Üsküdar Belediyesi tarafından kaldırıldı. Bu durum sosyal medyada tepki topladı ve ilçenin belediyesi eleştirildi.

İstanbul'un Silivri açıklarındaki 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin

İstanbul’un Silivri sahilinde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından acil durumlar için gönderilen tır, Üsküdar Belediyesi ekipleri tarafından park alanından alındı. Bu anlar sosyal medya platformlarında dikkat çekti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Marmara Denizi’nin Silivri kıyısında gerçekleşen ve çevre illerde de hissedilen depremin akabinde, acil ihtiyaçlar için hazırlanan tırı İstanbul’un Üsküdar ilçesine yolladı. İlçenin merkezinde park edilen tır, vatandaşlara yardım amaçlı hizmet vermek için hazırlandığı esnada, Üsküdar Belediyesi yetkilileri tarafından engellenerek bulunduğu noktadan kaldırıldı.

Bu olayın sosyal medyada geniş yankı bulmasının ardından yerel belediye, kullanıcıların eleştirilerinin hedefi haline geldi.