Siirt’te Sağlık Yönetimi Zirvesi Gerçekleştirildi
Siirt ilinde gerçekleştirilen “Sağlık Yönetimi Zirvesi”nde, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik yenilikçi projeler ve hasta merkezli bakım modelleri ele alındı. Etkinlikte, sağlık sektöründe teknolojik yenilikler ve uygulamalar üzerinde duruldu.
Mevcut Sağlık Hizmetleri ve İhtiyaçlar Değerlendirildi
Zirve süresince mevcut sağlık uygulamalarının gözden geçirilmesi, sektördeki ihtiyaçların ortaya konması, kalite standartlarının iyileştirilmesi ve yenilikçi projelerin gerçekleştirilmesi konuları kapsamlı bir şekilde tartışıldı. Ayrıca, teknoloji bazlı sağlık hizmetlerinin yanı sıra koruyucu sağlık önlemleri, acil durum planları ve sağlık çalışanlarının motivasyonlarını artırmaya yönelik stratejiler üzerinde duruldu.
İl Sağlık Müdürü’nden Önemli Mesajlar
Toplantıda söz alan İl Sağlık Müdürü Hacıoğlu, “Sağlık, toplumumuzun en büyük zenginliğidir. Burada atılan her adım, gelecekte vatandaşlarımızın yüzlerinde bir gülümseme, sağlık çalışanlarının gönlünde bir dinginlik yaratacaktır. Hep birlikte daha iyi bir hizmet sunma hedefindeyiz” şeklinde konuştu.
Gelecek İçin Güç Birliği
Bu toplantının, “Sağlıkta Değişim ve Güç Birliği” hedefinin önemli bir adımı olduğu vurgulanarak, alınan kararların kısa süre içinde pratiğe döküleceği ve Siirt’e değer katacağı ifade edildi.
SİİRT’TE SAĞLIK HİZMETLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ AMACIYLA “SAĞLIK YÖNETİMİ ZİRVESİ” DÜZENLENDİ.
SİİRT’TE SAĞLIK HİZMETLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ AMACIYLA “SAĞLIK YÖNETİMİ ZİRVESİ” DÜZENLENDİ.
TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT, 13. DÜNYA SEKTÖRLER ARASI İŞBİRLİĞİ (WCI) FORUMUNA KATILDI
TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT, 13. DÜNYA SEKTÖRLER ARASI İŞBİRLİĞİ (WCI) FORUMUNA KATILDI
CI FORUMU BAŞKANI VE AFRİKA TİCARET MERKEZLERİ KURUCUSU UTKU BENGİSU BİR KONUŞMA YAPTI