Başkan Hatipoğlu’ndan Başsağlığı Mesajı
Ak Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Üzüntümüzü tarif edecek cümle ne yazık ki yok. Seyitgazi’de çıkan orman yangınında 11 kahraman orman emekçimizi kaybetmenin derin kederini yaşıyoruz.” diyerek derin bir üzüntü ifade etti.
Orman Emekçilerine Şehitlik Unvanı
Hatipoğlu, yangınla mücadele ederken hayatlarını kaybeden orman emekçilerinin fedakarlıklarını vurgulayarak, “Vatan toprağını, ormanlarımızı korumak uğruna can veren bu fedakâr kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.” dedi.
Seyitgazi’deki Yangın Çalışmaları
Seyitgazi’deki orman yangını ve gerçekleşen bu üzücü olay, Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı. Yangın söndürme çalışmalarında görev alan orman emekçilerinin gösterdiği cesaret ve fedakarlık, herkesin takdirini topladı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı