Antalya’nın Serik ilçesinde yer alan bir apartmanın üçüncü katında çıkan yangın, çevredeki sakinler arasında korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.
Öğle saatlerinde, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki dört katlı binanın üçüncü katındaki dairede meydana gelen yangının, elektrik kontağından kaynaklandığı düşünülüyor. Yangın nedeniyle apartman sakinleri durumu fark ederek hemen dışarı çıktı. Yangın, çevredeki halkın ve diğer bina sakinlerinin çabalarıyla kontrol altına alındı. Olayla ilgili olarak yapılan ihbarın ardından sağlık ve itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı ve gerekli kontrollerin ardından geri döndü.
Serik’te Üçüncü Katta Çıkan Yangın, Aileyi Kaçırdı!
Antalya’nın Serik ilçesindeki bir apartmanın 3. katında çıkan yangın, öğle saatlerinde paniğe yol açtı. Elektrik kontağı nedeniyle çıktığı tahmin edilen yangında, aile sokağa çıkarak kurtulurken, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinde kontrollerini gerçekleştirdi.
