Serik’te Park Halindeki Kamyonetteki Yangın, Çam Ağaçlarına Sıçradı ancak İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti

Antalya’nın Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi’nde park halindeki bir kamyonette çıkan yangın, çevredeki çam ağaçlarına sıçradı. İtfaiye ekipleri, yangını zamanında söndürerek daha büyük bir felaketin önüne geçti. Yangının nedeni araştırılıyor.

Antalya'nın Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi'nde park halindeki bir kamyonette

Antalya’nın Serik ilçesinde park etmiş bir kamyonette meydana gelen yangın, çevredekilere korku dolu anlar yaşattı. Yangın, alevlerin çam ağaçlarına sıçramasıyla büyümeden itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Belek Turizm Merkezi’nde park halinde bulunan 07 LS 305 plakalı kamyonette, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı alevler yükselmeye başladı. Olayı fark eden çevre sakinleri, durumu hemen itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde müdahalede bulunarak yangını söndürdü; ancak kamyonet kullanılamaz hale geldi. Yangının çevredeki çam ağaçlarına da zarar verdiği belirtildi ve olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.