Antalya’da Trajik Kaza: 9 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen bir kaza, 9 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybetmesine yol açtı. Hafif ticari aracın çarptığı küçük çocuk hastanede, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.
Kaza Detayları: Ne Oldu?
Kaza, 15 Mayıs günü, Serik ilçesi D-400 kara yolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre M.A.D. isimli sürücünün kullandığı 07 LUZ 29 plakalı hafif ticari araç, bisikletiyle yola çıkan Muhtesim Alkhshman’a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere savrulan çocuk, ağır yaralanarak olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ancak durumunun kritik olması nedeniyle daha sonra Antalya’daki başka bir hastaneye sevk edildi.
Sonuç: Hayatını Kaybetti
Yoğun bakımda tedavi altına alınan Muhtesim Alkhshman, ne yazık ki geçtiğimiz cumartesi günü hayatını kaybetti. Küçük çocuğun cenazesi, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Güvenlik Kamerası ile İlgili İncelemeler
Kaza anı, çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayla ilgili olarak emniyet güçleri tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi. Bu trajik olay, çevre halkı arasında derin üzüntüye yol açtı.