Serik’te Balkondan Düşen Çocuk Hayatını Kaybetti
Antalya’nın Serik ilçesinde tragik bir olay yaşandı. 2 yaşındaki bir çocuk, evlerinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.
Olay, Orta Mahalle 1057. Sokak’ta bulunan müstakil bir evde, öğleden sonra 15.00 sularında gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, balkon üzerinde bulunan 2 yaşındaki İsmail Elsem, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı dengesini kaybederek sert zemine düştü.
Olay Anında Müdahale
Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine, sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine intikal etti. Sağlık görevlileri, ağır yaralanan çocuğa olay yerinde acil müdahalede bulundular ve sonrasında ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ancak, Antalya Şehir Hastanesi’ne sevk edilen İsmail, doktorların tüm çabalarına rağmen hayata döndürülemedi.
İsmail Elsem’in cenazesi, adli tıptaki işlemler tamamlandıktan sonra Serik’te defnedilecektir.
Soruşturma Başlatıldı
Olayla ilgili incelemeler devam ederken, soruşturma da başlatılmış durumdadır.