Sakarya’da Uyuşturucu Üretimi Yapan İki Şahıs Yakalandı
Sakarya’nın Serdivan ilçesinde, evlerinden bir odayı iklimlendirme sistemi ile donatarak uyuşturucu yetiştiren iki kişi, jandarma tarafından yakalandı.
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu doğrultuda Serdivan bölgesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, iklimlendirme sistemi kurarak uyuşturucu imalatı yapan E.P. (41) ve S.H.M. (37) adlı iki şüpheli gözaltına alındı.
19 Kilo Skunk ve Ekipmanlar Ele Geçirildi
Yapılan detaylı aramalarda, toplamda 19 kilo 650 gram skunk maddesi, iklimlendirme sistemleri ve çeşitli bitki besinleri bulundu. Jandarma ekipleri, şüphelileri gözaltına aldıktan sonra gerekli işlemlerin ardından adliyeye sevk ettiler.
Savcılık önüne çıkarılan E.P., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.H.M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu olay, Sakarya’daki uyuşturucu mücadele çalışmalarının ne denli etkili olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.