Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Selçuk’ta TOKİ Projesi 2024 Ocak Ayında Hak Sahiplerine Anahtarlarını Teslim Edecek

    AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Selçuk’ta TOKİ 2. Etap projesinin Ocak’ta anahtar teslimine başlayacağını duyurdu. Ayrıca, Selçuk Devlet Hastanesi’nin inşaatının %90’ının tamamlandığını belirterek, sağlık hizmetlerinin 2026’da başlayacağını ifade etti.

    AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Selçuk’ta TOKİ 2.

    Selçuk’ta TOKİ Konutlarının Anahtarları Ocak’ta Dağıtılıyor

    AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Selçuk ilçesini ziyaret ederek 1385 konutluk TOKİ 2. Etap projesinin hak sahiplerine Ocak ayı itibarıyla teslim edileceğini duyurdu.

    Muhtarlarla Bir Araya Geldi

    Sabah saatlerinde muhtarlarla bir araya gelen Saygılı, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı ile birlikte gerçekleşen toplantıda muhtarların taleplerini dinledi. Saygılı, “Muhtarlarımız sahada en önemli destekçilerimizdir. Her biri, mahallelerinin koşullarını en iyi bilen kişilerdir. Kendilerinin ilettiği her bir öneri, bizim için büyük bir öneme sahiptir. Selçuk’un geleceğini birlikte inşa etme hedefindeyiz. Biz, vatandaşlarımızla aynı yolu yürüyen bir hareketiz” dedi. Ayrıca, Selçuk’taki altyapı ve eğitim çalışmalarına da dikkat çekti.

    İlk Anahtarlar Sahiplerine Verilecek

    Başkan Saygılı, TOKİ konutlarıyla ilgili şu bilgileri paylaştı: “Biz eser ve hizmet üretmekte kararlıyız. Süreci en iyi şekilde tamamlayarak 1385 konutun inşasını gerçekleştirdik. Ocak ayında hak sahipleri yeni evlerine kavuşacak. Bu projeyle birlikte Selçuk’a kazandırdığımız yeşil alan miktarı, son yıllarda oluşturulan yeşil alanların üç katına ulaşmış durumda. Bizim hedefimiz, insanların nefes alabileceği şehirler oluşturmaktır.”

    Selçuk Devlet Hastanesi Çalışmaları İlerliyor

    Son olarak, Selçuk Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret eden Saygılı, projenin %90 oranında tamamlandığını belirterek, “13 bin metrekarelik alanda inşa edilen hastanemiz, 81 yatak kapasitesine sahip. 2026 yılında tamamlanmasını bekliyoruz. Bu hastane, Selçuk ve çevresindeki 100 binlik nüfusun sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak niteliktedir” şeklinde konuştu.

    Başkan Saygılı, Selçuk’a yapılan yatırımların ilçenin gelişimine önemli katkılar sunduğunu vurgulayarak, çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi.