Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehitkamil Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın İlk Oturumu yapıldı, Gündemdeki Maddeler Komisyonlara Sevk Edildi

Şehitkamil Belediyesi, Kasım ayı Meclis Toplantısı’nın ilk birleşimini Belediye Başkanı Umut Yılmaz liderliğinde gerçekleştirdi. Gündemdeki 10 madde, komisyonlara oybirliğiyle sevk edildi. İkinci birleşim 6 Kasım 2025’te yapılacak.

Şehitkamil Belediyesi, Kasım ayı Meclis Toplantısı'nın ilk birleşimini Belediye Başkanı

Şehitkamil Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı

Şehitkamil Belediyesi’nin Kasım ayı Meclis Toplantısı’nın ilk birleşimi, Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın liderliğinde gerçekleştirildi. Toplantı, Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde yapıldı.

Gündemdeki Maddelerin Değerlendirilmesi

Toplantıda gündeme alınan toplam 10 madde, katılımcıların oylarıyla komisyonlara sevk edildi. Bu maddelerden 6’sı İmar Komisyonu’na, 3’ü ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na yönlendirilirken, 1 madde Tarife Komisyonu’na gönderildi. Ayrıca, gündem dışı bir madde de oybirliği ile gündeme alındı ve İmar Komisyonu’na sevk edildi.

Bir Sonraki Toplantı Tarihi

Toplantının sonunda Başkan Yılmaz, Kasım ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşiminin 06.11.2025 Perşembe günü saat 16.00’da gerçekleştirileceğini duyurdu ve oturumu kapattı.