Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Şehit Polis ve Uzman Çavuşun İsimleri Salihli Okuluna Verildi

    Manisa’nın Salihli ilçesindeki Sartmahmut İlkokulu’nda şehit polis Ahmet Alp Taşdemir’in adı ana sınıfına, şehit uzman çavuş Süleyman Kul’un ismi ise kütüphaneye verildi. Açılış töreninde Kaymakam Ali Güldoğan, şehitleri anarak çocuklara milli değerlere önem vermenin vazgeçilmez olduğunu vurguladı.

    Manisa'nın Salihli ilçesindeki Sartmahmut İlkokulu'nda şehit polis Ahmet Alp Taşdemir'in

    Salihli’de Şehitler Anısına Okul ve Kütüphane Açıldı

    Manisa’nın Salihli ilçesindeki Sartmahmut İlkokulu, unutulmaz kahramanlarımızdan şehit polis Ahmet Alp Taşdemir’in ismini ana sınıfına; şehit uzman çavuş Süleyman Kul’un ismini ise kütüphanesine verdi.

    Şehitler Anısına Yapılan Hatıralar

    Sartmahmut İlkokulu’nda gerçekleştirilen bu anma etkinliği, kardeş köy okulları topluluğu tarafından düzenlendi. Kütüphaneye ismi verilen Giresunlu Uzman Çavuş Süleyman Kul, 2016 yılında Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK tarafından düzenlenen bir saldırıda hayatını kaybetmişti. Diğer taraftan, 2017’de Diyarbakır’daki terörist hücre evine yapılan operasyonda şehit olan Salihlili Özel Harekat Polisi Ahmet Alp Taşdemir ise anaokuluna onurlandırıldı.

    Açılış Törenine Katılım Yoğundu

    Açılış töreninde, Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve diğer yetkililer, şehitlerin aileleri, öğretmenler ve öğrenciler de hazır bulundu.

    Konuşmasını yapan Kaymakam Güldoğan, “Vatan savunmasında canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çocuklarımıza sunulacak olan bu yeni kütüphane ve anaokulunun hayırlı olmasını temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.

    Kaymakam, ayrıca milli ve manevi değerlerin çocuklara kazandırılmasının önemine vurgu yaparak, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti.