Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün: “HÜRJET, Sertifikasyon Sürecinde Stratejik Bir Eşiği Daha Geçti”

    Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, HÜRJET’in DOA ve POA belgelerini alarak uluslararası standartlarda bir başarı elde ettiğini açıkladı. Bu gelişme, Türkiye’nin havacılık alanındaki bağımsızlık hedefinin güçlendirilmesine katkı sağlayacak.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    HÜRJET’ten Sertifikasyon Başarısı

    Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, HÜRJET’in yeni bir belgeyi başarıyla elde ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. Görgün, “HÜRJET, sertifikasyon aşamasında önemli bir eşiği daha geride bıraktı. DOA ve POA belgeleri, milli havacılık hedeflerimizin uluslararası düzeyde onaylandığını göstermektedir,” şeklinde konuştu.

    Milli Havacılık Vizyonunun Tescili

    HÜRJET’in bu sertifikasyonu, hem teknik bir başarı olarak değerlendiriliyor hem de bağımsız havacılık hedeflerimize doğru atılmış tarihi bir adım olarak görülüyor. Görgün, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “HÜRJET, göklerin özgün evladıdır. Bu belge, geleceğin jet eğitim uçağının, milli mühendisliğimizin izlerini taşıyacağını göstermektedir. Aziz milletimizin desteği, mühendislerimizin çabası ve kurumlarımızın iş birliği ile semalarımızda bağımsız bir geleceği oluşturmak için kararlı bir şekilde ilerleyeceğiz.”