Tekirdağ’da Korkutan Kaza: Otomobil Su Kanalında Asılı Kaldı
Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde meydana gelen olayda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda bir otomobil su kanalının kenarında asılı kaldı ve bu kaza neticesinde bir yolcu yaralandı.
Kazanın Ayrıntıları
Olay, Şarköy ilçesindeki İstiklal Mahallesi kanal boyunda gerçekleşti. M.A.K. (75) yönetimindeki 16 AAT 16 plakalı araç, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu su kanalına düşmek üzereyken kenarda asılı kalmayı başardı. Araçta yolcu olarak bulunan T.Ç. isimli şahıs yaralı olarak kurtarıldı.
Yardım Ekipleri Sevk Edildi
Kazanın ardından çevredeki vatandaşların yaptığı ihbar üzerine, olay yerine hızla trafik, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Asılı kalan otomobilden çıkarılan yaralı, sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. T.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı