Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıkamış’taki 29 Ekim Etkinliklerinde Minik Öğrenciler Yeteneğini Sergiledi

Sarıkamış’taki 29 Eylül İlkokulu’nda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrenciler yeteneklerini sergiledi. Etkinlikte, Kaymakam Enis Aslantatar, Belediye Başkanı Selime Kılıç ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Sarıkamış'taki 29 Eylül İlkokulu'nda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında

Minik Öğrenciler Cumhuriyet Bayramı’nda Büyüledi

Sarıkamış’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında minik öğrenciler yeteneklerini sergiledi.

Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki 29 Eylül İlkokulu, özel bir kutlama düzenleyerek bayram coşkusunu yaşattı. Okulun Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler sahne performanslarıyla izleyicileri adeta etkiledi. Farklı etkinlikler arasında yer alan skeçler, şiirler ve diğer gösterilerle çocuklar, Cumhuriyet Bayramı’nın anlamını bir kez daha vurguladılar.

Etkinliğe Yoğun İlgili

Gerçekleştirilen programa; Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, Belediye Başkanı eşi Selime Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kızılok, Okul Müdürü Gözde Karakaş ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Miniklerin sergilediği performans, katılımcılardan tam not aldı ve bayram ruhunu pekiştiren anlamlı bir kutlama oldu. Bu özel gün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yeteneklerinin sahneye taşınmasına olanak sağladı.