Sarıkamış’ta ÇEDES Yıl Sonu Etkinliği Gerçekleştirildi
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) isimli yılsonu etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinliğe Katılım Yoğundu
Kaymakam Enis Aslantatar’ın da iştirak ettiği bu özel etkinlik, Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde, Sarıkamış Müftülüğü tarafından düzenlendi. Gerçekleşen etkinlik, katılımcılara renkli anlar yaşattı.
Aktivitelere Öğrenci Katılımı
Ortaokul ve lise öğrencilerinin de yoğun bir şekilde katıldığı yılsonu etkinliğinde, çeşitli aktivitelerin yanı sıra geleneksel oyunlar da oynandı. Öğrenciler, yıl boyunca yaptıkları çalışmaların değerlendirmesini yapma fırsatı buldular.
Bu yılsonu etkinliği, eğlenceli anlarının yanı sıra, hem öğrencilere hem de katılan misafirlere unutulmaz bir deneyim sundu.