Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sapanca Gölü’nde Boğulan Ömer Memişmoğlu Hayatını Kaybetti

    Sakarya’da Sapanca Gölü’ne giren 21 yaşındaki Ömer Memişmoğlu, boğularak hayatını kaybetti. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine ulaşan ekipler, genç adamı sudan çıkardı ancak sağlık kontrolünde yaşamını yitirdiği belirlendi. Memişmoğlu’nun cenazesi otopsi için hastaneye kaldırıldı.

    Sakarya'da Sapanca Gölü'ne giren 21 yaşındaki Ömer Memişmoğlu, boğularak hayatını

    Sakarya’da Sapanca Gölü’nde Boğulma Olayı

    Sakarya’nın Rüstem Paşa Mahallesi’nde, yüzmek için Sapanca Gölü’ne giren 21 yaşındaki Ömer Memişmoğlu, boğularak hayatını kaybetti.

    Arkadaşlarıyla birlikte serinlemek amacıyla göle giren genç, ani bir boğulma tehlikesi yaşadı. Arkadaşları durumu hemen yetkililere bildirdi.

    Olay yerine sevk edilen sağlık, polis, AFAD ve jandarma ekipleri, durumu kontrol altına almaya çalıştı. Dalgıç polisleri de olay yerine çağrıldı. Yapılan arama çalışmalarında Memişmoğlu, suya girdiği yerin yaklaşık 10 metre ilerisinde bulundu ve sudan çıkartıldı. Ancak, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucunda gencin hayatını kaybettiği belirlendi.

    Ömer Memişmoğlu’nun cenazesi, Sapanca İlçe Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ardından, detaylı inceleme için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezine sevk edildi. Genç adamın, Adapazarı Güneşler Mahallesi’nden arkadaşlarıyla göle geldiği ve bir zincir markette çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı