Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde Jandarma, Kaçak Tütün Ürünlerine Yönelik Operasyon Düzenledi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde jandarma, kaçak tütün ürünlerine yönelik düzenlediği operasyonda 2.865 paket gümrük kaçağı sigara, 20 kilogram çay ve 6 kilogram nargile tütününü ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde jandarma, kaçak tütün ürünlerine yönelik düzenlediği operasyonda

Viranşehir’de Kaçak Tütün Operasyonu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde jandarma ekipleri, düzenledikleri operasyonla büyük miktarda gümrük kaçağı tütün ürünleri ele geçirdi. Yapılan çalışmalar sonucunda, 2 bin 865 paket sigara, 20 kilogram çay ile 6 kilogram nargile tütünü yakalandı.

Güçbirliği ile Gerçekleştirilen Operasyon

Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’nın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak tütün satışlarına karşı etkin bir çalışma yürüttü. Yapılan bu detaylı araştırma neticesinde, büyük bir miktarda kaçak tütün mamulü ele geçirildi. Jandarma, kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde bu tür faaliyetlerin önüne geçmeyi hedefliyor.