Şanlıurfalılar Derneği’nde Yeni Başkan Belirlendi
Tekirdağ’da bulunan Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Seçimlerde mevcut başkan İbrahim Halil Tan yeniden aday olmayarak, dernek üyelerinin oylarıyla Mehmet Bedlek, başkanlık görevine seçildi.
Eski başkan İbrahim Halil Tan, seçimin ardından yaptığı açıklamada, “Görevim süresince elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Derneğimize her zaman destek olmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.
Yeni Başkanın Mesajı
Yeni başkan Mehmet Bedlek ise, bu önemli görevi kendisine layık gören tüm üyelere teşekkür etti. Bedlek, “Hedefimiz, birlik ve dayanışma içerisinde çalışarak hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmaktır. Hep birlikte daha güçlü bir dernek yapısı kuracağız” ifadelerini kullandı.
Ayrıca, genel kurulda yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri de belirlendi.
Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri
Yönetim Kurulu (Asil):
– Mehmet Bedlek (Başkan)
– Erhan Doğan
– Mustafa Maruk
– Sedat Beltir
– Erkan Yavaş
– Halil Bozkurt
– Celal Durmaz
– Özgür Evsen
Yönetim Kurulu (Yedek):
– Mehmet Çiçek
– Hasan Şinbahar
– Ramazan Dilber
– Yunus Doğan
– Halil İbrahim Durmaz
– Recep Yüksekayla
– Suphi Yener
Denetleme Kurulu (Asil):
– Bedih Beltir
– Şafak Altuntaş
– Yücel Sarıyıldız
Denetleme Kurulu (Yedek):
– Halil Dağ
– Yılmaz Günteki
– Mehmet Şen