Şanlıurfa’da marangoz atölyesinde çırak olan 15 yaşındaki çocuk, yaşça büyük bir işçi tarafından kompresörle ağır yaralandı

1 Min Read

Şanlıurfa Bozova’da Şok Olay: 15 Yaşındaki Çırak Hastanelik Oldu

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesindeki bir marangoz atölyesinde günün ilerleyen saatlerinde meydana gelen olay, herkesi şaşkına çevirdi. Çırak olarak çalışan 15 yaşındaki M.K., yaşça daha büyük olan bir meslektaşı tarafından ağır bir şekilde yaralandı.

Korkunç Detaylar Ortaya Çıktı

Olayın, atölyede çalışan H.A. isimli şahsın, M.K.’nın ellerini bağladıktan sonra kompresör ile makatına basınçlı hava vermesi sonucu gerçekleştiği iddia edildi. Bu korkunç eylem sonucu çocuğun iç organları zarar gördü. Olayın ardından hemen ambulans çağrıldı ve M.K., Bozova Devlet Hastanesi’ne acil olarak kaldırıldı.

Buradaki ilk müdahalenin ardından, durumu kritik olan genç, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavi edilen çocuğun durumu ciddiyetini koruyor.

Yasal Süreç Başlatıldı

Olayla ilgili olarak H.A. gözaltına alınırken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Şanlıurfa genelinde çalışanın güvenliği ve sağlığı üzerindeki tartışmalar yeniden gündeme gelirken, benzer olayların yaşanmaması için önlemlerin artırılması gerektiği vurgulanıyor.

Olayın gelişmelerini takip ederken, mağdur çocuğun bir an önce sağlığına kavuşması umut ediliyor.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version