Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şanlıurfa’da Jandarma, Gümrük Kaçağı Cep Telefonları ve Aksesuarları Ele Geçirdi

Şanlıurfa’da jandarma, Birecik’te yaptığı operasyonda, gümrük kaçağı 9 cep telefonu ile birlikte yüzlerce aksesuar ve aparat ele geçirdi. İşletme ruhsatı bulunmayan yerden alınan ürünler için şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlandı.

Şanlıurfa'da jandarma, Birecik'te yaptığı operasyonda, gümrük kaçağı 9 cep telefonu

Şanlıurfa’da Gümrük Kaçağı Cep Telefonu Ele Geçirildi

Şanlıurfa’da jandarma birimleri tarafından yürütülen operasyon sonucunda, tam 9 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile birlikte birçok cep telefonu aksesuarı yakalandı.

İşletmeye Yönelik Operasyon Başlatıldı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, Birecik ilçesinde, gümrük işlemlerine tabi olmadan malzeme sokma suçuna karşı bir dizi önlem aldı. Gerçekleştirilen operasyonlarda, ruhsatsız bir iş yerinde detaylı aramalar yapıldı.

Ele Geçirilenler Arasında Çok Sayıda Aksesuar Yer Aldı

Söz konusu arama neticesinde; 9 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile beraber 417 adet telefon geliştirme aparatı ve aksesuarı, 397 adet kulaklık, 329 adet şarj aleti ve adaptörü, 201 adet flaş bellek, 198 adet şarj ve veri kablosu, 114 adet powerbank, 42 adet araç şarj kiti, 35 adet hoparlör ve ses sistemi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında hukuki süreç başlatıldı.