Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Şanlıurfa’da Jandarma Aracına Yapılan Silahlı Saldırıda İki Şüpheli Yaralandı, Saldırgan Yakalandı

    Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde jandarma aracına düzenlenen silahlı saldırıda Yılmaz S. ve Necati S. yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, güvenlik güçleri saldırgana B.A.M. isimli şahsı Hilvan’da yakaladı.

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde jandarma aracına düzenlenen silahlı saldırıda Yılmaz S.

    Şanlıurfa’da Jandarma Aracındaki Şahıslara Silahlı Saldırı

    Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, jandarma aracında bulunan iki şüpheliye yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı anları güvenlik kameralarına yansıdı.

    Geçtiğimiz günlerde, mahkeme tarafından zorla getirilme kararı alınan Yılmaz S. ve Necati S., adliye işlemlerinin tamamlanmasının ardından jandarma aracına yönlendirildiler. Bu esnada, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, aracın içine doğru silahına başvurarak saldırıda bulundu. Saldırı sonucunda araçta bulunan her iki zanlı da yaralandı ve saldırgan olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, bu kişilerden birinin sağlık durumunun kritik olduğu bildirildi. Yapılan araştırmalar neticesinde, silahlı saldırıyı düzenleyen B.A.M. adlı şüphelinin Hilvan’da yakalandığı öğrenildi.

    Güvenlik Kamerası Kayıtları Olayı Aydınlatıyor

    Saldırı anı, güvenlik kameralarının objektifine saniye saniye yansıyarak olay hakkında önemli bilgiler sunuyor. Yetkililer, kamera görüntülerinin incelenmesiyle saldırganın yakalanmasında ilerleme kaydedileceği umudunu taşıyor.