Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Şanlıurfa’da Hastane Acilinde Doktor ve Güvenlik Görevlisini Yaralayan Şüpheli Gözaltına Alındı

    Şanlıurfa Valiliği, Balıklıgöl Devlet Hastanesi acilinde doktor İsmail A. ve güvenlik görevlisine saldıran İ.H.K.’nın gözaltına alındığını açıkladı. Yaralıların sağlık durumu iyi ve tedavi altındalar. Şiddet kınandı.

    Şanlıurfa Valiliği, Balıklıgöl Devlet Hastanesi acilinde doktor İsmail A. ve

    Şanlıurfa Valiliği, hastane acil servisinde bir doktor ile güvenlik görevlisine saldırarak yaralayan kişinin yakalandığını duyurdu.

    Olayın Ayrıntıları

    Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Bugün saat 18.00 sularında Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nin acil bölümünde bir birey, önce güvenlik görevlimize ardından bir doktorumuza saldırarak kesici bir aletle yaralayıp olay yerinden kaçmıştır. Yaralanan personel, hastanede tedavi edilmektedir. Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği operasyon sonucunda şüpheli İ.H.K., çok kısa bir süre içerisinde, suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yaralanan iki görevlimizin sağlık durumu tehlike arzetmemektedir. Bu tür saldırıları şiddetle lanetliyoruz ve yaralanan personelimize acil şifalar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

    Doktorun Sağlık Durumu ile İlgili Bilgiler

    Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Hikmet Başak, hastanede tedavi gören doktor İsmail A.’yı ziyaret ederek, onun sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendi. Başak, ziyareti sırasında doktora geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı