Şanlıurfa’da Sporun Geliştirilmesi Projesi Başlatıldı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Sporun Geliştirilmesi Projesi”ni hayata geçirerek, gençlerin spor becerilerini gün yüzüne çıkarmayı ve sporcu genç sayısını artırmayı hedefliyor.
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da 2 yılı aşkın bir süre görev yaparak, yerel halkın beklentilerine karşılık veren projelere imza atıyor. Şehirdeki genel asayiş ve huzurdan sorumlu olmasının yanı sıra, 2.5 milyondan fazla nüfusa sahip Şanlıurfa’da, gençlere özel bir önem verdiğini vurgulayan Vali Şıldak, eğitim alanında da “Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi” ile önceliği eğitime vererek, muhtemel başarıları artırmayı amaçlıyor. Gençlerin eğitim yoluyla Şanlıurfa’nın kalkınmasına katkı sağlayacağına inanan Vali Şıldak, aynı zamanda gençlerin fiziksel gelişimlerini desteklemek için Sporun Geliştirilmesi Projesi’ni uygulamaya koydu. Bu projeyle, şehir merkezi, ilçeler ve kırsal alanlarda gençlerin spor yetenekleri tespit edilerek, Şanlıurfa’nın ulusal düzeyde daha fazla sportif başarı ile anılması sağlanacak.
Söz konusu proje tanıtım etkinliklerinde fikirlerini paylaşan Vali Şıldak, “Genç nüfusumuzu hedef alan projelerle esas amacımız, vatanına ve milletine bağlı, kendine güvenen ve kendini ifade edebilen bireyler yetiştirerek, bu bireyleri topluma kazandırmaktır. Bunu da devlet ve millet iş birliğiyle gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.
Projenin detayları, gençlerin spor alanında daha fazla fırsat elde etmesi ve yeteneklerinin daha fazla gelişmesi adına büyük önem taşıyor.
ŞANLIURFA’DA SPORUN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ
ŞANLIURFA’DA SPORUN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ
ŞANLIURFA’DA SPORUN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ