Şanlıurfa’da Elektrik Direğinde Yaşanan Kaza: Usta Hayatını Kaybetti
Şanlıurfa’da bir elektrik direğinde meydana gelen olay, genç bir ustanın hayatını kaybetmesiyle trajik bir sona ulaştı. Elektrik akımına kapılarak yere düşen usta, hastanede 7 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Olayın detaylarına göre, 13 Ağustos günü saat 17.00 civarında Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Topdağı Mahallesi Harran Kapı Caddesi’nde gelişen olay, bir zincir marketin personeli tarafından arıza meydana geldiği esnada usta çağrılmasıyla başladı. Kadir Kayış isimli usta, elektrik direğine tırmandıktan sonra beklenmedik bir şekilde elektrik akımına kapıldı.
Usta, yüksekten düşerek ağır yaralandı ve olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda 7 gün boyunca tedavi gören Kayış, ne yazık ki broşür servisi gerçekleşmeden hayatını kaybetti. Cenazesi, Eyyübiye ilçesi Külünçe kırsal Mahallesi’nde toprağa verildi. O anlar, çevredeki cep telefonlarıyla kaydedildi ve sosyal medyada geniş yankı buldu.
Yaşanan bu üzücü olay, elektrik işlerinde alınması gereken güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.