Şanlıurfa’da Durdurulan Araçta 450 Bin Lira Değerinde 44 Adet Sahte Fatura Düzenlenmiş Kamyon Lastiği Bulundu

1 Min Read

Şanlıurfa’da Yakalanan Sahte Faturalar ve Lastikler

Şanlıurfa’da jandarma ve polis ekipleri, yaptıkları yol kontrolü sırasında ilginç bir olaya imza attı. Durumu şüpheli görülen bir çekici, jandarma tarafından durduruldu ve yapılan incelemeler sonucunda dikkat çekici bir bulguya ulaşıldı.

Durdurulan Araçta 44 Adet Sahte Fatura Bulundu

Otoyol Jandarma Komutanlığı ekipleri, durdurdukları çekicinin arkasındaki yarı römorkta gerçekleştirdikleri arama neticesinde, piyasa değeri toplamda 450 bin lirayı bulan 44 adet sahte fatura düzenlenmiş kamyon lastiği ele geçirdi. Bu operasyon, sahte belgelerle yapılan ticaretin önlenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Söz konusu sahte lastiklerin, piyasada dolaşımda olduğu bilmecesi ise yetkilileri harekete geçirirken, olayla ilgili detaylı incelemelerin sürdüğü öğrenildi. Olay sonrası gözaltına alınan sürücünün ifadesi alınarak, hukuki süreç başlatıldı.

Bu tür olayların, ticaret hayatında yarattığı olumsuz etkiler ve güvenlik zafiyeti nedeniyle toplumda artan kaygılar, yetkilileri daha titiz bir çalışma yapmaya yönlendiriyor.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version