Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe ile Beraberliğin Ardından 3 Puanı Kaçırdıklarını Belirtti

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, kaçırılan gol fırsatlarına dikkat çekti. Reis, 3 puanı alma şansları olduğunu belirterek, takımının iyi bir performans sergilediğini ve gelişim için eksiklere odaklanacaklarını ifade etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları

**SAMSUN (İHA)** – Samsunspor’un teknik patronu Thomas Reis, Fenerbahçe karşısında sergilenen oyunun ardından 3 puanı kaybettiklerini vurguladı.

## Maç Sonrası Değerlendirme

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Samsunspor, Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Maç sonrasında gerçekleştirilen basın toplantısında Thomas Reis, oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleyi değerlendirdi. Birçok net gol fırsatı bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini belirten Reis, “Bugün oldukça iyi bir oyun sergiledik. Kolay bir süreç yaşamıyorduk, zorlu bir hafta geride kaldı. Üst üste iki deplasman maçı – Legia Varşova ve Gaziantep FK – sonrasında Fenerbahçe ile karşılaştık. İlk çeyrek boyunca rakibe saygı gösterip oyunu okumalarını bekledik ama sonrasında etkili bir performans ortaya koyduk. Çok net gol fırsatlarımız oldu. 3 puan alabilirdik, ancak 1 puanla yetinmek durumundayız. Takımımın bu mantaliteyle her maç sahaya çıkması gerektiğini sürekli hatırlatıyorum. Kadromuzda kaliteli oyuncular var. Attığımız bir gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı, bence bu karar yanlıştı. Hakem böyle değerlendirdi. Tedesco’nun takımım hakkında yaptığı olumlu yorumlar için gururluyum. Üçüncü bölgede daha akıllı seçimler yapsaydık, belki de maçı kazanabilirdik. Bu eksikliklerimiz üzerine yoğunlaşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Umarım milli takım arasından sonra sakat oyuncularımızla birlikte sergilediğimiz bu performansı diğer maçlarda da gösterebiliriz” şeklinde konuştu.