Samsunspor, Kurban Bayramı’nda Tesislerinde Bayramlaşma Etkinliği Düzenledi

Samsunspor, Kurban Bayramı’nın 3. gününde Nuri Asan Tesisleri’nde bayramlaşma düzenleyerek camia ve taraftarları bir araya getirdi. Başkanvekili Veysel Bilen, bayramın birlik ve beraberlik simgesi olduğuna vurgu yaparak, Avrupa kupalarında başarılı olmak için daha fazla destek çağrısında bulundu. Bilen, iş dünyası ve sivil toplumla işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Samsunspor, Kurban Bayramı’nın 3. gününde Nuri Asan Tesisleri'nde bayramlaşma düzenleyerek

**Samsunspor’dan Bayramlaşma Töreni**

Samsun (İHA) – Süper Lig takımlarından biri olan Samsunspor, Kurban Bayramı’nın 3. gününde, kulüp tesislerinde bayramlaşma etkinliği düzenledi.

Geleneksel Tören Nuri Asan Tesisleri’nde Gerçekleşti

Samsunspor’un yıllardır süregelen bayramlaşma etkinliği, bu akşam Nuri Asan Tesisleri’nde yapıldı. Bayramlaşma programına Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen ve İcra Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı. Taraftarlar ve kulüp camiasının önde gelen isimleri etkinlikte bir araya geldi. Tören sonrasında açıklama yapan Bilen, birlik ve destek mesajları verdi.

Veysel Bilen’den Bayram Mesajı

Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Veysel Bilen, “Bayramın barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bayramlar dayanışmanın, kaynaşmanın ve hoşgörünün timsalidir. Bu bayramda taraftarlarımızla ve davetlilerimizle kenetlenme fırsatını bulduk” şeklinde konuştu.

Avrupa kupalarında yer alacaklarını hatırlatarak daha fazla destek çağrı yapan Bilen, “Başarı, kolektif bir çabayı gerektiriyor. ‘Biz bize yeteriz’ anlayışıyla yola çıktığımız için başarı, herkese ait olmaktadır. Ancak, geldiğimiz haliyle başarı, beraberinde sorumluluklar da getirmektedir. Bu nedenle, camia, şehir ve sivil toplum kuruluşlarının sorumluluğu yükseldi. Tekrardan kenetlenmemiz şart” dedi.

Destek Çağrısı

Bilen, “Sivil toplum kuruluşları, mülki amirler ve ilçe ile merkez belediyeleri burada önemli rol oynamaktadırlar. İş dünyasının da desteği çok önemli. Şimdiye kadar desteklerini esirgemedikleri için teşekkür etmek gerekir. Ancak, takımın Avrupa’da mücadele edeceği gerçeğiyle, seviye yükseltilmelidir. Önceki yardımlar yeterli olmayacak, mutlaka daha fazlasına ihtiyaç var. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız, aksi takdirde sorunlarla karşılaşabiliriz. Zaman değişiyor, biz de bu yeni dünya içinde yerimizi almalıyız” ifadelerini kullandı.