Samsun’da Ziynet Eşyası Çalan İki Çocuk, Polisi Takip Eden Ekipler Tarafından Yakalandı

1 Min Read

Samsun’da Evden Hırsızlık Yapan İki Çocuk Tespit Edildi

Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda, bir evden yaklaşık 20 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan iki genç, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Olayın Ayrıntıları Belirlendi

Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleşen hırsızlık vakasında, oldukça değerli olan ziynet eşyaları çalındı. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, detaylı bir çalışma başlatarak olaya karışan şahısları belirledi. Ekiplerin araştırmaları sonucunda hırsızlık şüphelilerinin 16 yaşındaki S.G. ve bir diğer yaşı küçük Ç.G. olduğu ortaya çıktı.

Önceki Suç Kayıtları Ortaya Çıktı

Yakalanan çocuklar, Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Yürütülen soruşturmada, her iki çocuğun daha önce de evden hırsızlık suçlarına karıştıkları ve ailelerinin de bu tür olaylarla ilişkili geçmişleri olduğu anlaşıldı.

Samsun Adliyesine sevk edilen S.G. ve Ç.G., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kavak Çocuk Cezaevine gönderildi. Bu gelişme, bölgede artan hırsızlık olaylarına karşı yetkililerin duyarlılığının bir göstergesi oldu.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version