Samsun’da Zincir Markette Çalışan Kadınlar Arasındaki Tartışma Fiziksel Saldırıya Dönüştü

Samsun Atakum’da bir zincir markette G.Ç. ve E.Ş. isimli çalışanlar arasında çıkan tartışma, fiziksel saldırıya dönüştü. E.Ş., G.Ç.’den şikayetçi oldu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı.

Samsun Atakum'da bir zincir markette G.Ç. ve E.Ş. isimli çalışanlar

**SAMSUN (İHA) – Zincir marketteki kadın çalışanlar arasında yaşanan tartışma, fiziki bir çatışmaya dönüştü. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.**

**Olayın Gelişimi**

Samsun’un Atakum ilçesindeki Mimarsinan Mahallesi’ndeki bir zincir markette meydana gelen olayda, iki gün önce işe başlayan G.Ç. ile o günün mağaza sorumlusunu üstlenen E.Ş. arasında gün boyunca süren bir gerilim yaşandı. Bu tartışma, akşam saatlerinde şiddetli bir hale dönüştü.

E.Ş., G.Ç. hakkında şikâyette bulunarak, “Sabah saatlerinden itibaren yeni çalışanla aramızda sürekli tartışmalar oluştu. Uyarılarıma kulak asmıyor, hakaretlerde bulunuyordu. Kapanış vaktine gelindiğinde, müşterilerin girmemesi için kapıyı kilitlemesini istedim. Ancak bir müşteri içeri girdiğinde neden kapıyı kilitlemediğini sordum. Bunun üzerine bana doğru yürüyerek hakaret edip, bileklerime sert bir darbe uyguladı. Ek olarak, marketin çıkış kapısındaki kolu kırdı” şeklinde ifade verdi.

**Soruşturma Başlatıldı**

Yaşanan olayla ilgili olarak gerekli soruşturmanın başlatıldığı bildirildi. Bu tür olayların önüne geçmek adına alınacak önlemler merak konusu.