Samsun’da Viyadük Üzerinde Yakıt Tankeri ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Samsun’da viyadükte yakıt tankeri ile otomobilin çarpışması sonucu H.T. (42) yaralandı. R.Ö. (60) tarafından yönetilen tanker, H.T.’nin aracına çarparak tersi istikamette durmasına neden oldu. Trafik ekipleri her iki sürücüde alkol testi yaptı, sonuç negatif çıktı. H.T. hastaneye gitmeyi reddetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Samsun'da viyadükte yakıt tankeri ile otomobilin çarpışması sonucu H.T. (42)

Samsun’da Viyadük Üzerinde Otomobil ile Yakıt Tankeri Çarpıştı: 1 Yaralı

Kaza Detayları

Samsun’un Canik ilçesinde yer alan Belediyeevleri mevkisindeki viyadükte, saat 10.30 civarında bir trafik kazası gerçekleşti. Burada, Ordu yönüne doğru seyahat eden 60 yaşındaki R.Ö. yönetimindeki 25 BC 444 plakalı yakıt tankeri, aynı yönde ilerleyen 42 yaşındaki H.T. idaresindeki 07 BON 675 plakalı otomobilin yan tarafına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, birkaç kez döndükten sonra ters yönde durdu. Bu olay sonucunda otomobilin sürücüsü H.T. kolundan yaralandı.

Alkol Testi Uygulandı

Olay yerine ulaşan trafik ekipleri, her iki sürücüye alkol testi yaptı ve her iki aracın sürücülerinin de alkolsüz olduğu belirlendi. Yaralanan H.T., ambulans çağırmayı reddederek hastaneye kendi imkanlarıyla gitmeye karar verdi. Olayın şokunu yaşayan H.T.’ye, yanında bulunan eşi destek olarak teselli etti.

Trafik Akışı Kontrol Altına Alındı

Kaza sonrası viyadük üzerinde Ordu istikametine giden trafik, yaklaşık 20 dakika boyunca tek şeritten yürütüldü. Trafik ekiplerinin kazayı araştırmaları tamamlandıktan sonra, kaza yapan araçlar olay yerinden kaldırıldı. Araçların kaldırılmasının ardından yol, çift yönlü trafiğe yeniden açıldı.

Durum Hala İnceleniyor

Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.