Samsun’da Uyuşturucu ve Adam Öldürme Suçundan Aranan Firari Yakalandı
Samsun’da, uyuşturucu madde kullanımı ve adam öldürme gibi suçlardan toplam 15 yıl 6 ay 7 gün hapis cezasına çarptırılan firari, polisin titiz çalışmaları neticesinde yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, aranan şahısların tespit edilip yakalanmasına yönelik kapsamlı bir çalışma yürüttü. Bu kapsamda, “kendi kullanımı için gerekli olan esrarı temin etmek amacıyla kenevir ekimi yapmak” suçundan 3 yıl 4 ay ve “kasten öldürme” suçundan 12 yıl 2 ay 7 gün olmak üzere toplamda 15 yıl 6 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.B., düzenlenen operasyonla ele geçirildi.
Gözaltına alınan S.B., daha sonra Samsun Adliyesi’ne sevk edilerek adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklandı. S.B., şu an Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’nde cezasını çekmeye başladı.
Bu gelişme, güvenlik güçlerinin suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne sererken, adaletin yerini bulması açısından da önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.