Atakum’da Suya Atlayan Şahıs Polisten Kaçamadı
Samsun’un Atakum ilçesinde meydana gelen ilginç bir olayda, çevrede taşkınlık yapan bir şahıs, polisten kaçmak isterken denize girdi. Olayın ardından polis ekipleri, şahsı ikna etmeye çalışmasına rağmen başarısız oldu ve deniz kenarında beklemek zorunda kaldı. Nihayetinde yorulan şahıs, kendi isteğiyle kıyıya dönerken, polise teslim oldu. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.
Olayın Detayları Ve Gelişmeler
Atakum’un Yenimahalle Mahallesi sahilinde gerçekleşen olay, vatandaşların ihbarı üzerine polis ekiplerinin gelmesiyle başladı. Kaçmaya çalışan şahıs, denize girip açık alanda bir süre bekleyerek, gözlerden uzak kalmaya çalıştı.
Deniz kenarında bekleyen polis ekipleri, şahsı ikna etmek için, uzun bir süre çaba sarf etti. Ancak, denizde kalan şahıs, polis çağrılarına karşılık vermeden kaldı. Sonuç olarak, bir noktada yorulan şahıs, kendi isteğiyle kıyıya çıkarak güvenlik güçlerine teslim olmaktan başka bir yol bulamadı. Olayın daha etkileyici detayları ise, cep telefonlarıyla kaydedilen görüntülerde net bir şekilde yer aldı.
Bu olay, vatandaşların dikkatini çekerken, güvenlik güçlerinin soğukkanlı tavırlarıyla da takdir topladı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
SAMSUN’UN ATAKUM İLÇESİNDE TAŞKINLIK ÇIKARAN BİR ŞAHIS, POLİSTEN KAÇARKEN DENİZE ATLADI. POLİS EKİPLERİ ŞAHSI İKNA EDEMEYİNCE DENİZ KENARINDA BEKLEDİ.
SAMSUN’UN ATAKUM İLÇESİNDE TAŞKINLIK ÇIKARAN BİR ŞAHIS, POLİSTEN KAÇARKEN DENİZE ATLADI. POLİS EKİPLERİ ŞAHSI İKNA EDEMEYİNCE DENİZ KENARINDA BEKLEDİ.